Neem contact op

Uw partner in tuinarchitectuur

Esselink Hoveniers werd in 1970 opgericht door Harry Esselink en ontwikkelde zich sindsdien tot een allround hoveniersbedrijf met een voorliefde voor plantrijke tuinen met tijdloze uitstraling. Ondanks het feit dat Harry de pensioengerechtigde leeftijd heeft bereikt, is dat voor hem geen reden om te stoppen. Hij doet, zoals hij dat zelf zegt, graag wat hij leuk vindt en zit daarom nog vaak achter de ontwerptafel.

Onze ontwerpers stellen, als ze bij u in de tuin staan, veel vragen. Zo willen zij weten waar u graag zit en wat u nou echt belangrijk vindt. Ook kijken zij naar een logische route en een lekkere plaats in de zon of schaduw. Kortom; tijdens een vrijblijvende kennismaking vragen zij u veel.

Altijd bijblijven

De ontwikkelingen naar leefbare en plantrijke tuinen met tijdloze uitstraling volgen wij op de voet. Om die reden bezoeken wij toonaangevende beurzen in binnen- en buitenland. De Chelsea Flower Show in Londen is zo’n grote en beroemde tentoonstelling waar tuinontwerpers de nieuwste trends en showtuinen presenteren. Daar doen we graag inspiratie op.

Vader-zoonbedrijf

Zoon Ard Esselink kwam in 2001 in de zaak. Hij is verantwoordelijk voor de financiën, personeel, algemene zaken, relatiebeheer en hij is de contactpersoon voor bedrijven.

Spil in de organisatie

Bram Wevers is werkvoorbereider hij stuurt alle medewerkers aan binnen de talrijke projecten, calculeert en is verantwoordelijk voor de technische uitwerking.

Mooie tuinen maken

Binnen onze bedrijfscultuur is één ding heel belangrijk; dat al onze medewerkers onze cultuur omarmen. Wij willen fantastische tuinen maken! Daar zetten we met z’n allen maximaal op in.

Esselink Hoveniers en de toekomst

Wij spelen graag in op het veranderde leven. Denk aan 24/7 bereikbaar, veiligheid, ontspannen in de tuin, genieten met de familie of vrienden en ontvluchten van de drukte. De groene tuinomgeving moet sfeervol en tijdloos zijn. Ook kijken we nadrukkelijk naar de beleving vanuit uw huis. Díe verbinding proberen we altijd te maken.

Kennismaken?

Bel ons gerust voor het maken van een vrijblijvende afspraak.