Neem contact op

Tuinaanleg

Uw tuin opnieuw aanleggen of opknappen? Wij komen eerst vrijblijvend kennis maken. Tijdens zo’n ontmoeting deelt u uw tuindromen. U vertelt ons bijvoorbeeld dat u uw saaie achtertuin wilt transformeren naar een groene oase of u wilt een gemakkelijk te bewerken tuin in alle seizoenen.

Als de klik wederzijds is

Met deze inbreng en wensenlijstje gaan wij aan de slag. Zijn we het uiteindelijk eens over het tuinontwerp en de offerte, dan bepalen we een startdatum voor de tuinaanleg. Daarna heeft u er eigenlijk geen omkijken meer naar. Wij bestellen alle planten en materialen, maken werkschema’s en zorgen ervoor dat de tuinaanleg efficiënt en soepel verloopt. Ons volwaardige team van goed opgeleide vakmensen werkt altijd in een stevig ritme door.

Vakbekwame hovenier

Met een scherp oog voor detail brengen onze vakmensen het ontwerp stap voor stap tot leven. Zo ziet u uw tuin geleidelijk ontstaan. Alle werkzaamheden voeren wij uit in eigen beheer. Denk aan het optimaliseren van de bodem, straatwerk, aanleg van waterpartijen, overkapping, tuinafscheiding, tuinberegening en tuinverlichting.

Beste periode voor tuinaanleg

Tuinaanleg kan eigenlijk in alle jaargetijden plaatsvinden. Dat komt omdat tegenwoordig steeds meer bomen en bijna alle planten in potten worden geteeld. Maar de zomermaanden zijn minder geschikt voor tuinaanleg, omdat dan bomen en planten moeilijker wortelen in de drogere bodem. Hardere materialen zoals bestrating en erfscheiding kunnen het jaarrond worden gelegd, tenminste als de grond niet te nat is of er geen vorst in de grond zit. Toch is het najaar de beste periode voor tuinaanleg.

Volledige service of samen?

De aanleg van uw tuin vereist een goede planning en coördinatie. Om er verzekerd van te zijn dat de aanleg volgens het ontwerp wordt aangelegd, is ervaring en vakkennis nodig. Wilt u bepaalde onderdelen in uw tuin zelf uitvoeren? Daarover maken we van te voren afspraken, want aan zo’n verzoek kunnen we tegemoet komen.

Tuinaanleg?

Bel ons gerust voor het maken van een afspraak. Tijdens zo’n ontmoeting informeren wij u over de opties die wij hebben om uw tuin vakkundig aan te leggen.