Neem contact op

Tuinontwerp

Bedrijfstuinen ontwerpen; wij doen het al jaren. De belangrijkste uitgangspunten? Een bedrijfstuin moet representatief zijn en aansluiten bij het imago. Net als uw bedrijfspand kan een bedrijfstuin indruk maken. Zodra klanten bij uw bedrijf arriveren, zien ze de buitenomgeving. Die eerste indruk moet goed zijn.

Bedrijfstuin met alles erop en eraan

Bij het ontwerpen van een zakelijk tuin gaan uitstraling en praktische wensen zoals onderhoudsgemak eigenlijk hand in hand. Aspecten die aan bod komen zijn een duidelijk zichtbare entree, goede parkeerplekken, fietsenstalling, logische logistiek met laadpalen voor vrachtwagens  en bijvoorbeeld afvalcontainers uit het zicht. En misschien wilt u een fijne plek voor het personeel om buiten te zitten.

[quote text=”Onze bedrijfstuin is niet alleen prachtig, maar ook functioneel en vergt weinig onderhoud. Ideaal zo. “]

Meer nodig dan alleen planten en bestrating?

Uw bedrijfsomgeving opfleuren met waterelementen en verlichting? Of er juist meer gemak of veiligheid aan toevoegen. Zoals verlichting, camerabewaking, beregeningsinstallatie of filtersysteem voor de vijver? Ook daar weten wij alles van.

Ontzorgen

Wat bij het ontwerp van een bedrijfstuin verder nog nodig kan zijn? Overleg met gemeente en eventueel het waterschap voor het verkrijgen van vergunningen en zo. Wij hebben de expertise in huis om u daarin te begeleiden, wat beslist helpt om ambtelijke processen vlotter te laten verlopen.

Hovenier in de Achterhoek, maar ook voor verder weg

Ons werkgebied? Wij werken door heel Nederland. Komen ook regelmatig in het Gooi. Daar kennen mensen ons vooral via mond-tot-mondreclame. De grootste naamsbekendheid hebben we echter bij mensen die in een straal van zo’n 100 km rondom onze vestigingslocatie Aalten-Dinxperlo wonen.