Neem contact op

Tuinaanleg

Is het ontwerp van uw bedrijfstuin hélemaal naar uw zin? Omdat de mooiste bedrijfstuin ontstaat wanneer de tuinarchitect betrokken is bij de realisatie daarvan, leggen wij de tuin graag zelf aan. Onze tuinarchitecten kijken met een paar extra kritisch ogen naar de uitvoering. Omdat zij willen dat het resultaat overeenkomt met het ontwerp.

Mag de tuinaanleg niet lang duren?

Gaan we voor u aan de slag met de tuinaanleg? Dan hoopt u vast en zeker dat u er weinig hinder van ondervindt en de aanleg snel klaar is. Dat is ook onze insteek! Daarom houden wij rekening met uw bedrijfsprocessen. Als het u beter uitkomt, werken wij door tijdens de bouwvakvakantie. Kortom; onze goed opgeleide vakmensen doen er alles aan uw bedrijfstuin snel tot leven brengen. Alle werkzaamheden voeren wij in eigen beheer uit zoals het optimaliseren van de bodem, straatwerk, aanleg van waterpartijen, verlichting en beveiliging.

Beste periode voor tuinaanleg

Tuinaanleg kan eigenlijk in alle jaargetijden plaatsvinden. Dat komt omdat tegenwoordig steeds meer bomen en bijna alle planten in potten worden geteeld. Maar de zomermaanden zijn minder geschikt voor aanleg van uw bedrijfstuin. Bomen en planten wortelen moeilijker in de drogere bodem. Hardere materialen zoals bestrating kunnen het jaarrond worden gelegd, tenminste als de grond niet te nat is of er geen vorst in de grond zit. Toch is de nazomer de beste periode voor tuinaanleg.

Complete en snelle service

De aanleg van uw bedrijfstuin vraagt om een goede planning en coördinatie. Wilt u daarover van te voren meer weten? Van onze fulltime werkvoorbereider krijgt u een duidelijke planning en ook fasering is mogelijk. Zit er een keer iets tegen, de weersomstandigheden hebben we niet in de hand, dan kan hij snel schakelen. Zo is onze service altijd optimaal

Tuinaanleg bedrijfstuin?

Bel ons gerust voor het maken van een afspraak. Tijdens zo’n ontmoeting informeren wij u over de mogelijkheden die wij in huis hebben om uw tuin vakkundig aan te leggen.