Neem contact op

Een landelijke wilde bloementuin passend bij de moderne villa met de contouren van een “Achterhoekse boerderij”

Scroll

Een landelijke wilde bloementuin passend bij de moderne villa met de contouren van een “Achterhoekse boerderij”

Grasland, wilde bloemen, gemaaide paadjes en lekker ver weg kunnen kijken over de landerijen. Een veld vol wilde bloemen met de Margriet in de hoofdrol. Als je een kind vraagt om een bloem te tekenen, tekenen ze vaak de vorm van de Margriet. Mooie witte afgeronde bloemblaadjes met een warm goudgeel hart. De Margriet is een typische graslandplant, dus helemaal passend. Een echte zonliefhebber, en er één die de show steelt in deze tuin!

 

Als je goed kijkt lijkt het huis als het ware te zweven in het landschap. Rondom is een zwevend betonnen terras gemaakt.  Een lange oprit met een half verharding die het karakter geeft van wonen in het buitengebied. Robuuste betondelen liggen als paden en bankjes in de tuin en een natuurlijke vijver is gecreëerd waarin het hemelwater wordt opgevangen.

 

Je ziet hier het eindresultaat van de samenwerking tussen de architect van de woning Vincenth Schreurs, de eigenaren en ons bedrijf. Al tijdens het ontwerpproces van de woning werken wij samen aan de binnen- met buiten verbinding.

 

Architect: Vincenth Schreurs

Fotograaf: Auke van der Weide / Marieke de Boer

Tuin ontwerp en aanleg:  Esselink Tuinen

Aannemer: Bepam