Neem contact op

Werkwijze

U wilt wat met uw bedrijfstuin, heeft misschien via-via over Esselink Hoveniers gehoord. Of u googelde op bedrijfstuin Achterhoekvoorbeeldtuinen of landschapsarchitect of typte een andere zoekterm in en kwam zo terecht op deze site. Vervolgens bekeek u onze bedrijfstuinen en wilt meer weten. Zo zou het kunnen gaan, als u zich aan het oriënteren bent.

Van vrijblijvende afspraak naar definitief ontwerp. Onze globale werkwijze in 4 stappen:

Stap 1

Bel ons voor een vrijblijvende afspraak. Vervolgens komt Bram Wevers, Ard Esselink of Gerben Huurneman bij u langs. Het maakt niet uit of u een grote of kleine bedrijfstuin heeft. Tijdens het bezoek komen uw wensen ruimschoots aan bod en onderzoeken we wat er nodig is om uw bedrijfstuin te laten aansluiten bij uw bedrijfsimago. We delen suggesties over een duidelijk zichtbare entree, goede parkeerplekken, fietsenstalling, logische logistiek met laadpalen voor vrachtwagens en kijken of we de afvalcontainers uit het zicht kunnen. Ook bespreken we het budget.

Stap 2

Is de klik wederzijds? Dan stellen wij een eerste offerte op voor het tuinontwerp. Bent u hiermee akkoord, dan meten we in. Als één van de weinige hoveniersbedrijven doen wij dat digitaal. Zo verkrijgen we de exacte informatie over hoogtes en maten. Hierdoor worden fouten voorkomen en zijn we een stuk efficiënter, wat het resultaat ten goede komt. Ook maken we veel foto’s van het bedrijfsterrein.

Stap 3

U reageert op de eerste schets, die we aan tafel bij u bespreken. U vertelt wat u aanspreekt en wat u misschien minder mooi vindt. Materialen en beplanting komen aan de orde. Wat zijn onze keuzes en adviezen, en kunt u zich hierin vinden? Als u dat wilt, stellen we eerst een kostenraming op. Zo kunnen we met elkaar beoordelen of we ook financieel in de goede richting zitten. Vindt u het lastig zich een voorstelling te maken, dan kunnen we een 2-D tuinontwerp omzetten in een 3-D schets. Zo proeft u meer sfeer en krijgt u een betere indruk van de ruimtelijke indeling.

Stap 4

Hebben we uiteindelijk overeenstemming over het ontwerp van uw bedrijfstuin, dan maken we hem definitief. Op basis van dat definitieve ontwerp wordt de aanleg van de bedrijfstuin nauwkeurig uitgerekend. We zitten nog een keer met u om tafel om de gespecificeerde offerte verder toe te lichten. Bij akkoord plannen we de tuinaanleg in.

Heldere afspraken

Wij houden van openheid en helderheid. Daarom krijgt u volledig inzicht in de kosten.

Afspraak maken?

Bel ons gerust voor het maken van een vrijblijvende afspraak.